eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

A Real Madridot reklámozhatja Alonso

A Real Madrid címere díszíti majd Fernando Alonsónak, a Renault spanyol Forma-1-es világbajnokának versenyautóját, ha Juan Palacios nyeri a királyi klub elnökválasztását.

Juan Palacios az elnöki poszt esélyese, az üzletember egyébként egy órákat forgalmazó nagy céget irányít.

A Renault és a Real Madrid közötti együttműködés annak köszönhető, hogy Juan Palacios évek óta jó viszonyban van Fernando Alonsóval, aki gyermekkorától a fővárosiaknak szurkol.

Ha Palacios győz, a Renault-n először július 16-án, a Francia Nagydíjon lesz látható az embléma, és a Forma-1-es idény végéig az autón is marad.

Az elnökválasztásra azután kerül sor a Real Madridnál, hogy februárban lemondott Florentino Pérez elnök, majd a helyét elfoglaló Fernando Martínt olyan ellenséges hangulat fogadta, hogy ő is távozni kényszerült.

Az idény végén Juan Ramón López Caro vezetőedző is felállt a kispadról, a madridiak új edzőjéről az elnökválasztás után születik döntés.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×