eur:
393.92
usd:
369.66
bux:
65915
2024. április 23. kedd Béla

Egyetlen cég pályázik a Fradi területére

Egyedül a spanyol Hi Grupo cég pályázik a Ferencváros Üllői úti ingatlanjának hasznosítására - értesült a 100% Fradi hetilap.

Egyedül a spanyol Hi Grupo spanyol cég adta be a szükséges dokumentumokat a Kincstári Vagyoni Igazgatóság által meghirdetett, az Üllői úti 6+2 hektáros terület hasznosítására kiírt meghívásos közbeszerzési pályázatra.

A vállalat magyarországi kirendeltsége megerősítette, hogy pályáznak a terület hasznosítására, de részleteket nem közöltek.

A 100% Fradi azt írta a Hi Grupo hátteréről, hogy a cég spanyol és magyar vállalkozók és vezető tisztségviselők alkotta vegyesvállalat, amely nyolc éve működik Magyarországon.

Tevékenységi köréhez főként az ingatlan-tanácsadás és új piacok felkutatása tartozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Hogyan lehet támogatni a munkavállalókat az AI segítségével? Lehet munkavállalói élményt nyújtani és produktivitást növelni a cégeknek a mesterséges intelligencia által? Lehet-e gördülékenyen végigvinni a folyamatot, meggyőzni a munkavállalót arról, hogy az ő munkáját segíti, és nem elveszik az új rendszerek? Ezekről a kérdésekről szólt a Portfolio AI in Business konferenciájának II/A szekciójának panelbeszélgetése, Lassú Lillával (Supercharge, Chief People Officer), Pereczes Jánossal (Magyar Bankholding, ügyvezető igazgató), és Szajbély Benedekkel, a Griffsoft vezérigazgatójával. A beszélgetést Molnár Noémi, BeHive Consulting Chief Behavioural Scientist-je moderálta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×