eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Újabb kulcsember távozik az ezüstérmestől

A ciprusi AEL Limasszol együtteséhez igazol Vlaszák Géza, az Újpest labdarúgója.

A 33 éves kapus - aki korábban az MTK-ban és a Zalaegerszegben is évekig védett - nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését.

Az Újpest a második helyen végzett a bajnokságban, miután az utolsó fordulóban, szombaton kikapott a Fehérvártól. Győzelme esetén a lila-fehérek megszerezték volna az aranyérmet.

A szurkolók többsége nem tart attól, hogy széthullik a csapat, pedig a záró forduló óta viharos gyorsasággal zajlanak az események Újpesten.

Kedden dőlt el, hogy az eddigi vezetőedző, Mészöly Géza sem marad a Megyeri úti klubnál, Brockhauser István kapusedzőnek pedig felbontották a szerződését.

Bizonytalan Rajczi Péter sorsa, a csatárt több külföldi klub is csábítja, de Kovács Péter tulajdonos többször is hangsúlyozta, hogy csak a klubnak is előnyös ajánlat esetén engedik el a gólkirályt.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×