eur:
389.3
usd:
362.6
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Pályára lépnek az angol sztárok a Bozsik-csapat ellen

A tervek szerint a lehető legerősebb összeállításban küldi pályára csapatát kedden Manchesterben, a magyarok elleni barátságos mérkőzésen Sven-Göran Eriksson, a június 9-én kezdődő németországi labdarúgó-világbajnokságra készülő angol válogatott szakvezetője.

A szövetségi kapitány erről vasárnap, Londonban beszélt.

A keddi és a szombati, Jamaica elleni meccsen ugyanakkor természetesen nem játszhat Wayne Rooney, aki lábközépcsonttörése után lábadozik.

A helyén várhatóan Peter Crouch (Liverpool) szerepel, a másik csatár Michael Owen (Newcastle) lesz.

A középpályán a csapatkapitány David Beckham (Real Madrid) mellett Frank Lampard (Chelsea), Steven Gerrard (Liverpool) és Joe Cole (Chelsea) juthat szerephez, míg a kapus Paul Robinson (Tottenham) előtt Gary Neville, Rio Ferdinand (mindkettő Manchester United), Sol Campbell és Ashley Cole (mindkettő Arsenal) alkotja majd a védelmet.

A manchesteri találkozó magyar idő szerint 21:05 órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×