eur:
393.83
usd:
365.43
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A Juventus nyolc perc alatt elintézte a Sienát

A listavezető Juventus 3-0-ra győzött a Siena otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában. A Milan tartja a lépést az éllovassal: 2-0-ra nyert a Livorno ellen.

A címvédő torinóiak nyolc perc alatt eldöntötték soros bajnokijukat a Siena vendégeként. Sorrendben Vieira, Trezeguet és Mutu talált a kapuba.

A Milan hazai pályán győzött a Livorno ellen, a piros-feketék góljait - ahogy azt az elmúlt hetekben megszokhattuk - Filippo Inzaghi szállította.

A Milan gólfelelőse lassan biztos lehet a vb-részvételben, hiszen Marcello Lippi nem valószínű, hogy kihagyja a 23-as keretből a legjobb formában lévő olasz csatárt.

Továbbtart az Inter mélyrepülése: a milánói kék-feketék kilencven percig 0-0-ra álltak az Empoli otthonában, az utolsó percben azonban Marco Materazzi a saját kapujában talált, így 1-0-ás verséggel zárta a meccset.

A forduló legváltozatosabb meccsén a Roma 4-4-es döntetlent játszott Veronában a Chievo együtesével. A fővárosiak már 3-1-re is vezettek, majd a hazaiak fordítani tudtak, és Olivier Dacourt, a Roma középpályása beállította a végeredményt.

A másik fővárosi gárda, a Lazio hazai pályán 1-0-ra győzött a Lecce ellen, a Palermo 1-0-ra nyert a vendég Fiorentina ellen, A Parma 3-1-re kikapott a Cagliari otthonában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×