eur:
394.18
usd:
368.02
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Fernando Alonso kiélezett harcot vár

Fernando Alonso a Renault Forma-1-es pilótája óriási csatát vár a vasárnapi imolai futamon. A világbajnok legveszélyesebb ellenfelének a hétszeres világelső Michael Schumachert tartja.

Fernando Alonso hatalmas versenyre számít a Forma-1 vasárnapi futamára. A Renault spanyol versenyzője kijelentette: "Tavaly is hatalmas küzdelemben nyertem Michael Schumacher ellen San Marinóban és arra számítok, hogy most is így lesz."

A világbajnoki cím védője véleményét azzal indokolta, hogy a Ferrari által használt gumik ideálisak Imolában, ráadásul az olasz csapat hazai pályán versenyezhet.

Fernando Alonso ugyanakkor úgy vélte: a Renault remekül felkészült a mostani szezonra, ennek eredményeként jó az autó és jók az eredményeik. A spanyol versenyző szerint a McLaren és a Honda is veszélyes lehet.

A 24 esztendős Renault-pilóta három nagydíj után magabiztosan vezeti a pontversenyt, kétszer győzött, egy alkalommal második lett és eddig 28 pontot gyűjtött.

A csapatversenyben a Renault (42 pont) vezet a McLaren (23) és a Ferrari (15) előtt.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×