eur:
392.54
usd:
365.9
bux:
66720.16
2024. április 26. péntek Ervin

A Liverpool megverte Ferguson csapatát az FA Kupában, Smith-nek eltört a lába

Bejutott a negyeddöntőbe a Liverpool az angol labdarúgó FA Kupában, miután hazai pályán 1-0-ra nyert a Manchester United ellen. A gólt Peter Crouch szerezte.

A Liverpool 1-0-ra győzött a vendég Manchester United ellen az angol labdarúgó FA Kupa nyolcaddöntőjében. A hazai csapat 85 év elteltével győzte le ismét nagy riválisát ebben a sorozatban. A gólt a fiatal Peter Crouch fejelte a 20. percben
/>/>/>
/>/>/>A találkozó hajrájában a manchesteriek válogatott játékosát, Alan Smith-t hordágyon vitték le a pályáról. A röntgenvizsgálatok során megállapították, hogy Smith-nek eltört a lába és a bokacsontja is elmozdult a helyéről. Felépülése több hónapot vesz igénybe, gyakorlatilag eldőlt, hogy nem léphet pályára a június 9-én kezdődő németországi világbajnokságon.
/>/>/>/>

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

Április végén rendezték Bukarestben a harmadik éves közép- és kelet-európai (KKE) regionális üzleti csúcstalálkozót. A konferencia a legsikeresebb magyar, bolgár és román vállalkozók és felsővezetők példáin keresztül mutatta be, hogyan teremthetnek a vállalkozások erős alapot a működésük nemzetközi kiterjesztéséhez, kihasználva a régió belső előnyeit, valamint előnnyé alakítva a felmerülő kihívásokat. A felszólalók egyetértettek abban, hogy a magyar és regionális vállalatok közép-kelet-európai piacokon való terjeszkedésének útja lényegében a globalizáció stratégiai megközelítését foglalja magában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×