eur:
392.29
usd:
365.59
bux:
66812.59
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Koncert és tánc rántja ki a metrózókat a pénteki rohanásból

A magyar kultúra napjához kapcsolódva összművészeti programokkal várják a közönséget pénteken délután az M4 Kálvin téri és Fővám téri állomásainak galériáján a BKV, a BKK és a Ferencvárosi Művelődési Központ és Intézményei.

A BKV utasai a metróra várakozva zenés és táncos produkciókat láthatnak, valamint minikoncerteket hallhatnak pénteken a ferencvárosi metrómegállókban, 15 és 19 óra között.

A BKV korábban is szervezett már hasonló előadásokat, koncerteket a megállók galériáján, hiszen sok éve működnek együtt különböző művészeti csoportokkal, színházakkal, és koncertszervezőkkel. Az idei programban a klasszikus zene, a néptánc és népzene, valamint interaktív gyermekprogramok kapnak helyet - közölték a szervezők.

A magyar kultúra napját 1989 óta ünneplik országszerte számos helyszínen és intézményben különböző kulturális programokkal, rendezvényekkel, előadásokkal arra emlékezve, hogy a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban, január 22-én tisztázta le Szatmárcsekén a Himnuszt.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×