eur:
394.29
usd:
370.33
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 21: Academy Museum of Motion Pictures trustee Tom Hanks speaks onstage during the Academy Museum Opening Press Conference at Academy Museum of Motion Pictures on September 21, 2021 in Los Angeles, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images)
Nyitókép: Rich Fury/Getty Images

Levették a lábáról Tom Hankset

A hírességek arcképeit betűkből kirakó művész kézzel írt üzenetet kapott a sztártól.

Tom Hanks hosszú évek óta magabiztosan tartja a „Hollywood legszimpatikusabb embere” címet, gyakorlatilag nem telhet el hét anélkül, hogy valami kis színes történet járná be a közösségi médiát arról, milyen jó fej volt. Természetesen a mostani hét sem kivétel ez alól: ezúttal egy 25 éves brit művész, James Cook osztotta meg a BBC-vel a maga megkapó Tom Hanks-történetét – számolt be a 24.hu.

Az eredetileg építésznek tanuló Cook hosszú évek óta készít hírességekről portrékat egy meglehetősen különleges technikával: több ezer betűből és írásjelből rajzolja ki arcukat, egy régi írógépeket használva. Csinált egy ilyet Tom Hanksről is, amit egy rövid levél kíséretében el is küldött a színésznek, ám saját bevallása szerint nem számított válaszra.

A legnagyobb meglepetésére pedig jött is reakció: visszakapta a portrét egy Tom Hanks-autogrammal és rövid üzenettel kiegészítve: „James Cooknak: Ez szuper! Tom Hanks”

A 24.hu megjegyzi, hogy a színész reakciója nem is olyan meglepő, hiszen nála nagyobb írógép-rajongó talán kevés van. Saját bevallása szerint kamaszkora óta gyűjti az ilyen masinákat és jóval több mint 100 darabból álló kollekciója van.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×