eur:
394.35
usd:
363.32
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Budapest, 2019. január 16. Böröndi Tamás színész, színházigazgató a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek a régi népszerű dalokról, filmslágerekről beszélgetnek, melyek újra népszerűek lettek.   MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Tizenkilenc napig volt kórházban Böröndi Tamás

Barátai és pályatársai emlékeznek a Vidám Színpad igazgatójára.

Ahogy arról beszámoltunk, súlyos betegség következtében, 65 éves korában elhunyt Böröndi Tamás színművész.

Csutka István, a debreceni Csokonai Színház volt igazgatója az ATV-ben azt mondta: a színész 19 napja volt kórházban és keményen harcolt. Hozzátette, a család kérésére nem közölték a betegségét, utalva arra, hogy a koronavírus fertőzte meg.

Azt mondta, Böröndi Tamás az egyik legnagyobb nevettető volt. „Akivel egy mosoly volt, nem csak együtt dolgozni, hanem valószínűleg együtt élni. Láttam, azt a fantasztikusan szép kapcsolatot, ahogyan Annával egymásra találtak a Kaktuszvirágban” – mondta feleségéről, Götz Annáról.

Szólt arról is, hogy Böröndi Tamás nagy munkabírással dolgozott, ha kellett, akkor szögelt, plakátot ragasztott, szórólapozott, jegyet árult és közben játszott.

„Most lement a függöny, és csönd, zokogás, fájdalom” – írta a Vidám Színpad Facebook-oldalán megjelent üzenetében Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×