eur:
395.04
usd:
364.21
bux:
65475.53
2024. március 19. kedd Bánk, József
Budapest, 2019. január 16. Böröndi Tamás színész, színházigazgató a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek a régi népszerű dalokról, filmslágerekről beszélgetnek, melyek újra népszerűek lettek.   MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Elhunyt Böröndi Tamás

"Szívükben gyógyíthatatlan fájdalommal" közölték a Vidám Színpad Facebook-oldalán a tragikus hírt: 65 éves korában elhunyt Böröndi Tamás, a Vidám Színpad igazgatója.

"Gyászolja felesége Götz Anna, ikerlányai, 88 éves édesanyja, kollégái és azok a milliók, akiknek életében mosolyt csalt az arcára" – olvasható a bejegyzésben.

A művész hétfő este halt meg súlyos betegség következtében.

Böröndi Tamás 1955. március 8-án született. 1980-ban szerzett diplomát a Színház- és filmművészeti Főiskolán, pályáját a debreceni Csokonai Színházban kezdte.

Játszott a Rock Színházban, a Operettszínházban, majd a Vidám Színpadon, amelynek 2013-ban igazgatója lett.

Számos tévéfilmben, köztük a Kicsi a borsban, a Kémeriben, a Szomszédokban és a Jóban Rosszban című sorozatban is szerepelt.

Játszott - egyetlen kivétellel - a Vidám Színpad minden darabjában, Straub Dezsővel, a társulat művészeti vezetőjével alkottak összeszokott színpadi párost.

Böröndi Tamást felesége, Götz Anna, valamint ikerlányai és édesanyja gyászolja.

A Vidám Színpad saját halottjának tekinti Böröndi Tamást. Temetéséről később intézkednek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Nagy esésben a bitcoin, bizonytalanság a tőzsdéken

Nagy esésben a bitcoin, bizonytalanság a tőzsdéken

Oldalazást láthatunk egyelőre az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×