eur:
389.19
usd:
357.54
bux:
73262.63
2024. július 22. hétfő Magdolna
Catherine Deneuve francia színésznő érkezik a Joker című versenyfilm bemutatójára a 76. Velencei Filmfesztiválon 2019. augusztus 31-én. A filmes seregszemle szeptember 7-ig tart.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Claudio Onorati

Súlyos állapotban kórházba vitték Catherine Deneuve-öt

Állapotának részleteivel kapcsolatban teljes hírzárlat van.

Kedd éjszaka rosszul lett Catherine Deneuve, a Le Parisien szerint kórházba is vitték - szúrta ki a HVG.hu.

Annyit még tudni, hogy a 76 éves színésznő Párizsban van, állapota súlyos, amit híradások szerint túlterheltség idézett elő.

Az idősödő díva ezekben a napokban is aktívan forgatott, idén három filmje jött ki, és karácsonykor jelentkezik egy negyedikkel is.

Szeptemberben egy interjúban azt mondta, a gének tartják formában, kimeríthetetlen energiaforrása mások mellett 108. életévéhez közelítő édesanyja és nővérei.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: Joe Biden magától nem lépett volna vissza, személyes okok miatt is ragaszkodhatott a hatalomhoz

Szakértő: Joe Biden magától nem lépett volna vissza, személyes okok miatt is ragaszkodhatott a hatalomhoz

A Demokrata Párton belül továbbra is nagy befolyással rendelkező Barack Obama támogatásának elvesztése miatt kényszerülhetett visszalépésre a jelenlegi amerikai elnök – mondta az InfoRádióban Farkas-Bede Katalin. A Budapesti Corvinus Egyetem docense arról is beszélt, valószínűleg Kamala Harris lesz a demokraták új elnökjelöltje, de ha meg is kapja a bizalmat, nincs túl sok esélye Donald Trumppal szemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Tépni kezdték az európai részvényeket

Tépni kezdték az európai részvényeket

Vasárnap Joe Biden bejelentette, hogy visszalép a 2024-es amerikai elnökválasztástól. A befektetők és piaci elemzők véleménye egyelőre megoszlik arról, hogy milyen hatással lesz ez a döntés a piacokra. Ami viszont biztos, hogy az ázsiai piacokon vegyes hangulatban telt a kereskedés a váratlan kínai kamatvágást követően: a vezető indexek közül csak a Hang Seng tudott pluszban zárni. Ezt követően az európai tőzsdéken határozott emelkedést láthatunk, és a Nasdaq vezetésével az amerikai tőzsdék is emelkedhetnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 22. 04:00
×
×
×
×