eur:
393.52
usd:
367.01
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Twitter / Stan Lee

Megható Stan Lee utolsó üzenete

A Marvel képregények társalkotójának halála után ellepték az internetet a rajongók megemlékező képei, üzenetei. Most "hivatalos" helyről érkezett egy megható megemlékező videó.

A Pókember, a Vasember és számos más legendás képregény alkotója 95 éves korában hétfőn hunyt el Los Angelesben. A rajongói milliónyi megemlékezéssel és üzenettel fejezték ki részvétüket. Mindez annyira meghatotta a Stan Lee hivatalos Twitter fiókját kezeltő csapatot, hogy közzétettek egy videót, melyet akkor készítettek, mikor Lee nemrég spontán kezdett arról beszélni, mit is jelentenek számára rajongói.

"Szeretem a rajongóimat. El sem tudom mondani, mennyire szeretem őket. - kezdte Lee a videóban.
Ha belegondolsz, ez egy csodálatos dolog, hogy van valaki a világon, aki ugyanannyira törődik veled, mint te vele, és még soha nem is találkoztatok, mert a világ teljesen más részén éltek. De ők foglalkoznak veled, és van bennetek valami közös, ami összeköt titeket".

Lee - aki 1922-ben Stanley Lieber néven született - a grafikus Jack Kirbyvel együtt alkotott olyan népszerű képregényeket, mint az X-Men, a Hulk vagy A fantasztikus négyes, de Pókember, a Vasember és a Fenegyerek története is a nevükhöz fűződik.

Pályafutása során 75 országban, 25 nyelven, több mint kétmillió példányban jelentek meg képregényei. Képregényfiguráival 24 animációs tévésorozatban és számos játékfilmben is találkozhattak a nézők.

Hetekkel halála előtt fejezték be Tom Akellel közösen a Backchannel című cyberpunk képregényüket, mely a maga műfajában igencsak új. Ezen kívül egy új szuperhős, Dirt Man megalkotásán dolgozott együtt lányával. JC Lee elmondta: Dirt Man karaktere volt kettejük "utolsó titkos kis kedvence". Hozzátette, egész életében arra várt, hogy édesapjával közösen alkothasson meg egy karaktert.

Stan Lee a jövőben még két filmben fog "szokása szerint" felbukkanni: a Bosszúállók 4-ben és a Marvel Kapitányban.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×