eur:
389.51
usd:
357.67
bux:
73375.88
2024. július 23. kedd Lenke
Curtis (Széki Attila, b) és Majka (Majoros Péter) a Majka & Curtis koncertjén a 26. VOLT Fesztiválon a soproni Lővér kempingben 2018. június 30-án.
Nyitókép: MTI/Nyikos Péter

Drogfüggőség miatt feloszlott a legnépszerűbb magyar zenészpáros

Majka nem lép fel többet eddigi társával, Curtisszel, aki állítólag drogfüggő.

A SZIN-fesztiválon fellépés közben jelentette be Majka, hogy megszakítja a közös munkát társával, Curtisszel a rapper drogproblémái miatt. A kettős az egyik legnépszerűbb hazai zenei formáció tagja, a YouTube-on a számait több millióan nézik, a legnépszerűbb, Belehalok című slágert már több mint ötvenmilliószor játszották le.

A korábban televíziós valóságshow-ban feltűnő, majd tévés műsorvezetőként is dolgozó Majka a Facebook-oldalán részletesen is beszélt a szakítás okáról.

"Egy fájdalmas, és tehetetlen bejegyzést kell közzétennem! Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt inkább az egyik családtagomat!!!

Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön ... a kábítószer!!"

- írja a bejegyzésében, majd részletesen leírja, hogy az elmúlt öt évben minden megtett azért, hogy jó útra térítse barátját. A kudarcba fulladt próbálkozások után most döntött úgy, hogy elválnak útjaik, mert nem kockáztathatja tovább a 19 tagú produkció működését.

"2 hónapja egy általa az utolsó pillanatban lemondott buli után adtam egy utolsó ultimátumot, és próbáltam megint segítséget szerezni, hátha sikerülni fog. Elküldtem a legjobb magyar professzorhoz, aki ilyen, sőt keményebb drogosokkal foglalkozik. Nem sikerült. Azt hiszem egyszer ment el hozzá..." - írja Majka, és posztjában elköszön társától.

Curtis szintén a Facebookon reagált a hírre, amelyről azt állítja: igaz. Mármint, hogy nem folytatják együtt Majkával.

"Ez egy hosszú út vége de egy új kezdete! Mostantól külön járunk fellépni és ne aggódjatok, jönnek az új dalok ugyanúgy.

Lehet itt a másikra köpködni, de mindenkinek megvan a keresztje, és mindenkinek megvan a drogja. De én megmaradok úriember..."

- írja a rapper, aki ennél többet nem hajlandó nyilatkozni az ügyben.

Címlapról ajánljuk
Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Komoly erőnléti és mentális felkészülést kell végeznie Kiss Olivérnek, aki Bíró Ádámmal együtt játékvezetőként dolgozhat a párizsi olimpia kézilabdatornáján. Azt még nem tudja, hogy melyik mérkőzéseket kapják, de az biztos, hogy a magyarok csoportjában nem vezethetnek.

Joe Biden visszalépése után egyik fő szövetségesét veszítette el Olaf Scholz

A német pártok nagy része Joe Bident pártolta az amerikai elnökválasztási kampányban, az elnök visszalépése azonban új helyzetet teremtett. Az AfD szerint viszont Kamala Harris ajánlásával Joe Biden Donald Trumpnak tett "óriási szívességet".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.23. kedd, 18:00
Haranghy Csaba
a Nemzeti Vízművek Zrt. vezérigazgatója
Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Vasárnap Joe Biden bejelentette, hogy visszalép a 2024-es amerikai elnökválasztástól. A befektetők és piaci elemzők véleménye egyelőre megoszlik arról, hogy milyen hatással lesz ez a döntés a piacokra. Ami viszont biztos, hogy az ázsiai piacokon vegyes hangulatban telt a kereskedés a váratlan kínai kamatvágást követően: a vezető indexek közül csak a Hang Seng tudott pluszban zárni. Ezt követően az európai tőzsdéken határozott emelkedést láthattunk, és a Nasdaq vezetésével az amerikai tőzsdék is felpattantak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 22. 19:18
×
×
×
×