eur:
394.41
usd:
370.26
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla

Visszatér a Teletubbies

A zöld Dipsy, a sárga Laa-Laa, a piros Po és a lila Tinky Winky, vagyis a Teletubbies hatvan új, HD-minőségű résszel tér vissza a képernyőre.

"Tudjuk, hogy világszerte hatalmas népszerűségnek örvend a sorozat, de a régebbi részeket már nem játsszák a tévétársaságok, ezért arra gondoltunk, miért is ne csináljunk néhány új epizódot?" - mondta Steven DeNure, a DHX Media produkciós cég vezetője Londonban.

A kisgyerekeknek szánt sorozat új részeit november 9-től játsszák a BBC-hez tartozó CBeebies televízióban. Kay Benbow, a televízió prducere szerint a régi epizódok minősége nem volt elég jó ahhoz, hogy bemutassák őket a csatornán.

DeNure szerint a négy színes lény új kalandjai jellegükben nem változnak, de olyan magas minőségű technológiát használnak elkészítésükhöz, mint a Harry Potter vagy A gyűrűk ura.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×