eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Adele új dala YouTube-rekordot döntött

Adele brit énekesnő régóta várt új dala lett az év legjobban debütáló videója a YouTube-on.

A Hello című ballada óránként átlagosan egymilliós nézettséget produkált a múlt pénteki megjelenését követő első két napban: helyi idő szerint kedd délutánig a felhasználók több mint 92 milliószor nézték meg a klipet.

A portál keddi blogbejegyzése szerint immár a brit énekesnő büszkélkedhet az év legjobban debütáló videójával, a Hello ugyanis a Star Wars: Az ébredő Erő című sci-fi trailerének sikerét is túlszárnyalta.

Adele új videoklipje rekordot jelentő több mint 27 milliós nézettséget produkált a megjelenését követő első 24 órában a Vevo.com zenei videó- és szórakoztatófelületen is.

A Billboard zenei magazin szerint a ballada jó úton halad afelé, hogy a digitális kislemezeladások tekintetében nyitóheti rekordot döntsön az Egyesült Államokban.

A Hello című szám a brit énekesnő négy év szünet után, november 20-án megjelenő 25 című új albumának első kislemeze.

Adele korábbi, 21 című albuma hat Grammy-díjat hozott az énekesnőnek és több mint 30 millió példányban kelt el világszerte. Az Egyesült Államokban zsinórban két éven át volt a legjobban fogyó album, míg Nagy-Britanniában a 21. század eddigi legsikeresebb korongja lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×