eur:
389.28
usd:
362.09
bux:
68620.8
2024. május 8. szerda Mihály

Látvány és show: Beyoncé a Sportarénában

Látványos show keretében mutatja be legújabb albumát Beyoncé Knowles amerikai énekesnő ma este a Papp László Budapest Sportarénában.

Első magyarországi fellépésére 26 kamion, 85 fős társulat, köztük 10 zenész, három vokalista és két táncos kíséri el a 9-szeres Grammy-díjas Beyoncé Knowlest. A Destiny's Child együttesből megismert houstoni születésű énekesnő I am...Sasha Fierce című lemezét mutatja be pár napja Zágrábban indult turnéja keretében, de a koncerten természetesen minden nagy slágere hallható lesz, a Crazy In Love-tól a One Night Onlyn át a Haloig és a If I Were A Boyig.

Az album címében szereplő Sasha Fierce kilétéről Beyoncé nemrégiben a CNN hírtelevízióban, Larry King műsorában a következőket mondta: "A Sasha Fierce nevet általában akkor használom, ha nagyon ideges vagyok, és a színpadon pörgős dalokat énekelek, vagy nagyon szexinek kell kinéznem a videóklipjeimben. Érdekes, hogy az évek előre haladtával, egyre több jön elő a Sasha Fierce énemből, kezdünk összeolvadni, ezért is lett az a lemez címe, hogy én vagyok Sasha Fierce. Egyfajta alteregóm, az erősebbik énemet jelenti."

A turné magyarországi állomásán, a Papp László Sportarénában ma délelőtt kezdték el összeszerelni a közel 270 négyzetméteres színpadot. A nézőtér túlsó végén egy kisebb, 6x6 méteres színpad is felépül, ahol Beyoncé szintén énekel néhány számot.

Belépéskor minden néző 3D szemüveget kap a vizuális élmény maradéktalan befogadásához, a látványelemeket több tucat robotlámpa, konfettiágyúk valamint füst- és szélgépek is kiegészítik.

Beyoncé az est során 6 különböző ruhát ölt magára, a szervezők ígérete szerint több akrobatikus mutatványt is bemutat. A koncert előtt a közönség hangulatát a magyar Karmatronic dj-formáció fogja megalapozni, akik korábban már több remixet is készítettek Beyoncé dalaihoz.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×