eur:
388.97
usd:
363.36
bux:
68112
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Semmi pánik!

Semmi pánik! címmel mutatják be pénteken a Vidám Színpadon Woody Allen 1965-ben írt darabját, amellyel első sikerét aratta a Broadway-en - mondta el az InfoRádiónak Puskás Tamás rendező, a színház igazgatója.

Pénteken mutatják be a Vidám Színpadon azt a művet, amely 1965-ben a Broadway ünnepelt szerzőjévé tette Woody Allent - mondta az InfoRádiónak Puskás Tamás.

A darab rendezője kiemelte: a döntést nagyban befolyásolta, hogy tavaly sikerrel játszották a Central Park West című művet, amelyet szintén Woody Allen írt.

A Vidám Színpad igazgatója szerint a Semmi pánik! pontosan ábrázolja azt a képtelen világot, mint amilyen a mostani, és a darab pontos választ ad azokra a kérdésekre, amelyek foglalkoztatják az embereket.

Puskás Tamás elmondta, hogy a darabban Magyar Attila, Borbás Gabi, Papp János, Simon Kornél és Nagy Cili alakítja a főszerepeket.

A rendező nem csodálkozik azon, hogy Woody Allen decemberben nem kívánja megtekinteni a darabot, mert más célból, zenélni jön Magyarországra.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×