eur:
389.18
usd:
363.32
bux:
68110.72
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Sziget ma: Chemical Brothers és Cesaria Evora

A nagyszínpadon a Chemical Brothers, a világzenei színpadon Cesaria Evora, a jazzszínpadon pedig a Mike Stern Band ad koncertet a Sziget Fesztivál második napján.

Háromnegyed 8-kor a Blur és a nemrégiben feloszlott Gorillaz frontemberének, a brit Damon Albarnnek új projektét tekinthetik meg az érdeklődők. A The Good, The Bad and The Queen eklektikus stílusában ugyanúgy helyet kap a klasszikus brit popzene, mint a dub, az elektronika, vagy az afrikai hangzás.

Este hat órától a német Gentleman lép színpadra, aki Far East Band nevű zenekarával a roots reggae és a dancehall műfaját képviseli.

A világzenei nagyszínpad kiemelt programja Cesaria Evora koncertje lesz, aki előadásában a zöld-foki-szigeteki keserédes zenei stílust, a mornát elegyíti a latinos dallamvilággal.

Az énekesnő koncerjtét a karibi műfajokat egyesítő Ska Cubano és a magyar Besh o droM fellépése előzi meg.

Az ismert hazai előadók közül a Popsátorban este 11 órától az Anima Sound System koncertezik, majd a Balkan Fanatik és Varga Zsuzsa lép színpadra.

A quimby-s Varga Líviusz A kutya vacsorája zenekarával este 9-kor lép fel a Pesti Est színpadon, a Kispál és a Borz frontembere, Lovasi András Kiscsillag nevű formációjával pedig éjjel 1 órától koncertezik a Wan2 színpadán.

A Jazz színpadon este 11 órától a Blood, Sweat and Tears zenekar egykori tagja és Miles Davis korábbi zenésztársa, a gitáros Mike Stern lép fel, a Roma sátorban fél 10-től a felvidéki brácsás Lakatos Róbert játszik zenekarával. A Színház- és táncsátorban este fél 11-től Bozsik Yvette társulata mutatja be Varázsfuvola feldolgozását.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×