eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Ittas buszsofőrt kapcsoltak le a rendőrök, 27 utasát veszélyeztette

Az ausztriai Podersdorfban állították meg a rendőrök szerda délután az ittas sofőrt, aki egy egynapos kirándulásra szállított egy csoportot.

A burgenlandi állami rendőrség csütörtöki jelentése szerint a 45 éves sofőrt ittasság és testi épség veszélyeztetése miatt feljelentették - írja az Autószektor.

A rendőrök a környéken tudták megállítani a sofőrt, miután névtelen telefonos bejelentés érkezett a feltételezett ittas sofőrről. Az alkoholteszt pozitív lett, az utasokat egy helyettesítő sofőr vitte tovább.

A rendőrségi jelentés nem tér ki arra, hogy a sofőr milyen nemzetiségű, azonban a hely igen közel található a magyar határhoz - írják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Péntekről szombatra virradó éjjel telefonon beszélt egymással Donald Trump republikánus elnökjelölt, és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, és amelyről Trump azt kommunikálta, hogy gyors békét fog teremteni Ukrajnában. Zelenszkij erről nem tett említést, arról viszont igen, hogy megállapodtak egy személyes találkozóban, amelyen majd a tartós béke lehetőségeit egyeztetik. Közben az éjjel az oroszok ismét támadták az ukrán energetikai infrastruktúrát, és az is kiszivárgott, hogy az amerikai Patriot rakétarendszer rakétagyártásának felpörgetése akadályokba fog ütközni Japánban, mert egy kritikus fontosságú alkatrészből hiány van. Friss híreink a háborúról szombaton.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×