eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
Nyitókép: Pexels.com

Kokainban fuldokoltak a garnélák

Több mint kétszáz kilós kokainszállítmányt foglalt le a görög rendőrség Pireusz kikötővárosban - közölték a görög hatóságok csütörtökön.

A rendőrség közlése szerint a kokainszállítmányt egy dél-amerikai országból érkező, fagyasztott garnélarákokkal teli konténerekbe rejtették. Az ügyben négy férfit őrizetbe vettek.

A görög nyomozók az Egyesült Államok kábítószerellenes hatóságától (DEA) kapott információkat felhasználva fülelték le a csempészbandát. Elfogása előtt a bűnbanda megközelítőleg 5 millió eurós (közel 2 milliárd forintos) nyereségre tett szert - tette hozzá a rendőrség.

A lefoglalt kokainszállítmány piaci értéke szakértők becslései szerint megközelíti a félmillió eurót (több mint 190 millió forintot).

(Címlapképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

A Fitch Ratings pénteken megjelent késő esti döntésében megerősítette Magyarország BBB kategóriájú adósbesorolását és a hozzá rendelt negatív kilátás is maradt. Részletes indoklásukban a hitelminősítő elemzői kitérnek arra, hogy a kormány a közeljövőben a költségvetést stabilizáló újabb intézkedéscsomagról dönthet, azonban a 2026 tavaszán esedékes parlamenti választások miatt kiadási kockázatokat lát a költségvetésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×