eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Tucker Carlson amerikai televíziós személyiség és konzervatív kommentátor beszél a Turning Point Action konzervatív szervezet konferenciáján a floridai West Palm Beachben 2023. július 15-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich

Lesz Putyin-interjú - ezért ment Tucker Carlson Moszkvába

Az igazságot ígéri, amit a korrupt nyugati médiumok elhallgatnak; ez derül ki a közösségi médiában elhelyezett posztjából.

A Fox News amerikai tévécsatorna korábbi sztárműsorvezetője - mint az Infostart is megírta - Moszkvába utazott, ám idáig csak sejteni lehetett, hogy Tucker Carlson azért ment Oroszország fővárosába, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnökkel készítsen interjút.

A kétségeket maga a kérdező oszlatta el, közösségi oldalán jelentette be: Putyin-interjú következik!

"Moszkvában vagyunk ma, hogy interjút készítsünk Vlagyimir Putyin orosz elnökkel" - hangzik a hivatalos közlés.

Az motiválta, hogy leüljön Putyinnal, mert "az angol nyelvű országok lakossága" rosszul informált az ukrajnai háborúról, "mert senki sem mondta el nekik az igazságot" - olvasható a Magyar Nemzet összefoglalójában.

A nyugati médiumokat korruptaknak és hazugoknak nevezte, ami legtöbbször szerinte a "mulasztásban" testesül meg.

Hangsúlyozta, nem azért utazott oda, mert szereti Vlagyimir Putyint, hanem azért, mert szereti az Egyesült Államokat, és azt akarja, hogy virágzó és szabad maradjon.

Megjegyezte, az ukrán elnöktől is kértek interjút.

Az orosz elnök három éve nem nyilatkozott amerikai újságírónak.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×