INFORÁDIÓ 
2019. november 12. kedd
Jónás, Renátó

amerika

2019.09.12. 16:11

Újabb pofon az amerikaiaknak

Az amerikai válogatott csak a hetedik helyért játszhat a helyosztón a kínai férfi kosárlabda-világbajnokságon, mivel csütörtökön 94-89-re kikapott Szerbiától.
2019.08.30. 07:29

Úgy tűnik, csak mese Joe Biden szívszaggató históriája

"A lényeg, hogy három perc leforgása alatt Biden nem mondott igazat az időpontot, a helyszínt, a hősies cselekedetet, a kitüntetést, a katona rangját illetően, mint ahogyan a saját szerepéről is tévesen számolt be".
2019.08.22. 14:12

Tálas Péter: Amerika rájött, hogy Kína többet nyert, mint hitték volna

Az Egyesült Államok hatalmát döntően nem a saját teljesítménye, hanem sokkal inkább szövetségi kapcsolatai alakítják - jelentette ki Tálas Péter, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóközpont igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában. Az amerikai-kínai kereskedelmi háború szerinte kis lángon folytatódik.
2019.08.06. 10:08

Új szintre lépett az amerikai-kínai vámháború

Washington hétfőn - lényegében szabályellenesen - valutamanipulátornak minősítette Kínát, azzal vádolva meg a pekingi vezetést, hogy szándékosan gyengíti nemzeti fizetőeszközét.
2019.06.05. 19:53

Donald Trump azt ígéri, ő lesz a britek megmentője a brexit után

„Fenomenális” kereskedelmi szerződést ígért az Európai Unióból kilépő Nagy-Britanniának Donald Trump. A Londonban vendégeskedő Donald Trump ugyanakkor ráijesztett a britekre, hogy a korona ékkövének tartott állami egészségügyi szolgálat is része lenne az alkunak. Később tagadta Amerika felelősségét a klímaváltozásban, miközben az utcán tüntetők tiltakoztak ellene.
2019.05.29. 20:30

Nyersanyagstop: itt a kínai bosszú a Huaweiért

Kína korlátozná a ritkaföldfémek amerikai exportját. Ezek az elemek különösen fontosak a modern elektronikai és katonai eszközök számára. Úgy tűnik, a lépés precíziós ellencsapás lehet az amerikai-kínai kereskedelmi háborúban.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018