eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A Republikánus Párt elnökjelöltségére pályázó Donald Trump volt amerikai elnök a Republikánus Párt alabamai szervezetének javára adományt gyűjtő rendezvényen az Alabama állambeli Montgomeryben 2023. augusztus 4-én. Az amerikai elnökválasztás 2024 őszén esedékes.
Nyitókép: MTI/AP/Butch Dill

A poklot emlegette és szinte mindenkit odaküldött Donald Trump karácsony alkalmából

Az Egyesült Államok 45. elnöke utódjának és politikai ellenfeleinek is üzent nem mindennapi bejegyzésében.

Karácsonykor a Truth Social nevű közösségi oldalára feltöltött üzenetében Donald Trump egyebek mellett több személyt is azzal vádolt, hogy "el akarják pusztítani a nemzetet" - számolt be róla az Index.

Üzenetének első számú célpontja az őt 2020-ban legyőző demokrata elnök, Joe Biden volt, illetve az a Jack Smith különleges ügyész, aki a Capitolium ostroma miatt szövetségi bűncselekménnyel vádolta meg az egykori elnököt.

"Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, beleértve a Korrupt Joe Biden EGYETLEN REMÉNYÉNEK, a Megzavarodott Jack Smithnek is" - kezdte ünnepi üzenetét Donald Trump. Majd így folytatta: "Ugyanígy boldog karácsonyt kívánok a Világ Vezetőinek, akik között vannak jók és rosszak, de egyikük sem olyan gonosz és beteg, mint azok a GENGSZTEREK, akik a mi Országunkban vannak az ő Nyitott Határaikkal, az INFLÁCIÓVAL, az afgán megadásukkal, a Új Zöld Átveréssel, a Magas Adóikkal, Nem Létező Energiafüggetlenségükkel, a Woke Hadsereggel, Oroszország/Ukrajna, Izrael/Irán, Minden Elektromos Autós Elmebajukkal, és még sok minden mással, amivel el akarják pusztítani az egykoron nagyszerű USA-t".

Gondolatait pedig e sorokkal zárta:

"ROHADJANAK MIND A POKOLBAN, BOLDOG KARÁCSONYT!"

Donald Trump a politikai normasértései és az ellene indított szövetségi vádemelések ellenére továbbra is vezeti a Republikánus Párt elnökjelöltségéért folyó versenyt - jelenleg az előválasztáson részt vevő szavazók 54 százaléka szavazna a korábbi elnökre a jövő januárban kezdődő előválasztáson, aminek győztese novemberben lesz Biden kihívója lesz.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×