eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök beszél az Európai Tanács (ET) elnökével, Charles Michellel tartott sajtóértekezleten Kijevben 2023. január 19-én. Michel az Európai Parlament előző napi strasbourgi plenáris ülésén kijelentette, hogy Ukrajnának több katonai felszerelésre van szüksége, és támogatja az Ukrajnának szánt harckocsik szállítását.
Nyitókép: MTI/AP/Efrem Lukackij

A háború már az utolsó fázisában jár Volodimir Zelenszkij szerint

Az ukrán elnök egy román televíziós csatornának nyilatkozott a háború állása kapcsán.

Az orosz-ukrán háború már a végső szakaszában van - mondta a román Digi24 televíziónak az ukrán elnök. A nyilatkozatról az Unian hírügynökség alapján a kiszo.net számolt be.

„A háború utolsó fázisában járunk, ez már nem a középső szakasz. Az első időszak a megszállás volt, ezt követte az orosz offenzíva megállítása, majd a kezdeményezés megragadása.

Azt gondolom, az utolsó, legnehezebb szakaszban vagyunk”

- fogalmazott Zelenszkij.

Arra a kérdésre, hogy mikor lesz vége a háborúnak, nem tudott egyértelmű választ adni, szerinte ezt jelenleg még senki, így ő sem tudja: „Tart az ellenoffenzíva, az oroszok elhagyják területeinket.”

Megjegyezte, az ukrán csapatok folytatják az ellentámadást, újabb területeket szabadítva fel ezzel.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×