eur:
389.65
usd:
363.71
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Civileket ért újabb orosz rakétacsapás Ukrajnában. Forrás: Twitter/ NEXTA
Nyitókép: Forrás: Twitter/ NEXTA

Több halálos áldozata van az újabb orosz rakétacsapásoknak - videó

A támadás a Donyeck megyében lévő Pokrovszk település egyik lakóépületét érte.

Legkevesebb öt halottja és tizennyolc sebesültje van egy lakóépületet ért orosz rakétacsapásnak a donyecki Pokrovszk településen - közölte hétfőn Ihor Klimenko ukrán belügyminiszter a Telegram-oldalán.

"Öt halott és tizennyolc sebesült az eredménye egy pokrovszki lakóépületre mért két rakétacsapásnak" - mondta. Az első csapásban négyen vesztették életüket, a másodikban pedig a mentőszolgálatok egyik tagja - tette hozzá.

A Twitteren posztoló

NEXTA viszont összesen 31 sebesültről tud,

akik közül 19-en a rendőrséghez öten pedig a katasztrófavédelemhez tartoznak és van egy gyerek sérültje is a támadásnak.

Andrij Jermak, az ukrán elnöki iroda vezetője nem sokkal korábban még csak két halálos áldozatról számolt be. "Két rakétacsapás. Egy átlagos lakóépületet találtak el. Sajnos voltak áldozatok. A mentősök és a sürgősségi szolgálatok a helyszínen vannak. Az emberek mentése folyamatban van" - közölte Volodimir Zelenszkij ukrán elnök.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×