eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Zeljka Cvijanovicot, Bosznia-Hercegovina Államelnökségének soros elnökét a Karmelita kolostorban 2023. január 24-én.
Nyitókép: MTI=Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor is fogadta Bosznia-Hercegovina államelnökségének soros elnökét

Zeljka Cvijanovic előző nap Novák Katalinnal folytatott megbeszélést.

Orbán Viktor miniszterelnök és Zeljka Cvijanovic, Bosznia-Hercegovina államelnökségének soros elnöke kedden a Karmelita kolostorban tárgyalt egymással a két ország együttműködésének fejlesztéséről és nemzetközi, elsősorban biztonsági kérdésekről - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor a tárgyaláson kifejtette: a veszélyek korában Magyarországnak kiemelt érdeke, hogy Bosznia-Hercegovina biztonságos és stabil ország legyen. Hazánk a továbbiakban is kész támogatást nyújtani Bosznia uniós integrációjához és gazdasági fejlődéséhez; nyitottak vagyunk az együttműködésre - mondta a kormányfő.

Budapest, 2023. január 24.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j3) Zeljka Cvijanoviccsal, Bosznia-Hercegovina Államelnökségének soros elnökével (b3) tárgyal a Karmelita kolostorban 2023. január 24-én. A kormányfő mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j4), jobbról Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Orbán Viktor miniszterelnök (j3) Zeljka Cvijanoviccsal, Bosznia-Hercegovina Államelnökségének soros elnökével (b3) tárgyal a Karmelita kolostorban 2023. január 24-én. A kormányfő mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j4), jobbról Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A boszniai elnök köszönetet mondott Magyarország segítségéért, és fontosnak nevezte, hogy a két ország között folytatódjon az intenzív párbeszéd, valamint erősödjenek a gazdasági, kereskedelmi kapcsolatok - ismertette Havasi Bertalan.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×