eur:
394.03
usd:
365.68
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Forrás: bpiautosok.hu

Egy pillanatra kalandozott el a vezető, brutálisan vágódott neki a kamionnak – videó

A videó a halálos balesetet elszenvedő autót követő kocsiból készült. A sofőrje ennyit mond az ütközés láttán: ajjajjajjajjajjaj.

A halálos áldozatot követelő baleset történt a Kolozs megyei Mihăiești városában, Romániában. Az egészet rögzítette egy fedélzeti kamera , ami a balesetet okozó piros Dacia mögött haladt – írja a bpiautosok.hu. a monitorul.cj hírportál alapján.

A felvételen látszik, hogy valami okból a Dacia letér az útról – a jobb oldali padka felé –, majd sofőrje ellenkormányoz, aminek következtében áthajt a szembejövő oldalra, ahol egy kamionnal ütközik frontálisan.

A esetről monitorul.cj hírportál számolt be és tette közzé a fedélzeti kamerával rögzített videót.

A portál azt írja, hogy az autó sofőrje, egy 41 éves férfi a baleset következtében azonnal meghalt, valamint felesége és lánya, egy 39 éves nő súlyosan, 4 éves gyermekük pedig könnyebben sérült meg. – közölte a Kolozs Megyei Rendőrség.

A teherautó sofőrjét, egy 44 éves férfit alkoholszondával teszteltek a rendőrök. Az eredmény negatív lett.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×