eur:
387
usd:
356.34
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Putyin fontos utasítása

Elnöki utasításra az orosz védelmi minisztérium megkezdte a szíriai orosz katonai kontingens csökkentését - jelentette be Valerij Geraszimov hadseregtábornok, az orosz fegyveres erők vezérkari főnöke pénteken Moszkvában.

A konfliktusövezetet elsőként az Admiral Kuznyecov repülőgép-hordozó cirkáló vezette hajókötelék hagyja el.

Geraszimov emlékeztetett rá, hogy december 30. óta Szíria egész területén fegyverszünet van érvényben, amely azonban nem vonatkozik az Iszlám Állam és az Dzsabhat Fatah as-Sámra (korábbi nevén an-Nuszra Front) terrorszervezetekkel szembeni katonai fellépésre.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

A Robert Fico elleni merényletnek hatása lehet az európai parlamenti választási kampányra is, ám a politikusokat a választások előtt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy távolságot tartsanak az emberektől – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×