eur:
387.97
usd:
359.98
bux:
69387.03
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma

Lebontották Kína első szexparkját

Még a megnyitó előtt lebontották Kína első szexparkját, ami a látogatók szexuális kultúráját és életét lett volna hivatott javítani. A China Daily szerint a tulajdonosok csupán profitálni szerettek volna a szenzációhajhászásból.

A kongkingi Love Land októberben nyílt volna meg, lett volna benne szextörténeti múzeum, hatalmas, kiállított nemi szervek és meztelen testek. Még szextechnikai és a biztonságos szexről szóló tanfolyamokat is indítottak volna. A helyi hivatalnokok azonban elvörösödtek a park láttán. Szerintük a park vulgáris, eszement és félrevezető, így az mégsem nyithatott ki.

A park menedzsere szerint a kínaiak körében tabu a szex, azonban mégis szükség volna a felvilágosításra és a tanulásra. Állítása szerint a közjóért építették meg a parkot, és az emberek többsége támogatta az ötletet, az azonban nem lett vulgáris.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
Drónok csaptak le Oroszország-szerte, nagyon felpörgött az orosz hadigépezet – Híreink az orosz–ukrán háborúról pénteken

Drónok csaptak le Oroszország-szerte, nagyon felpörgött az orosz hadigépezet – Híreink az orosz–ukrán háborúról pénteken

Ukrán drónok csaptak le a Kalugai területen, egy olajfinomítóban tűz ütött ki. Orosz közlések szerint Moszkvától délre, valamint a Brjanszki és a Belgorodi területen is ukrán drónokat lőtt le a légvédelem. A brit védelmi minisztérium hírszerzési jelentése szerint márciusról áprilisra jelentősen növekedett az orosz támadások száma Kelet-Ukrajnában, Csasziv Jarnál 200 százalékos növekedés volt. Csütörtökön megtartották Moszkvában a Győzelem napi katonai parádét, amely ezúttal is szerényre sikeredett. Vlagyimir Putyin Mihail Misusztyin eddigi kormányfőt javasolja továbbra is miniszterelnöknek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×