eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Gyík és elefántbogár a szupermarketes banán között

Gyíkot talált az egyik nagy szupermarket lánc üzletében vásárolt banán között egy essexi asszony. Az áruházláncnak nem először gyűlik meg a baja a banánszállítmányokkal: korábban egy hatalmas elefántbogár érkezett potyautasként Angliába. A hívatlan vendégeket most szakértők vizsgálják.

Egy gyík bámult vissza egy essexi szupermerketből hazatért hölgyre, miután kibontotta a becsomagolt, Costa Rica-i banánt. Az áruházlánc szóvivője az esettel kapcsolatban elmondta: beszállítóiknak szigorú szabályoknak kell megfelelniük, de most újra átnézik ezeket, hogy kijavítsák az esetleges eljárási hibákat. Hozzátette: minden szakértelem és akarat, körültekintés ellenére lehetetlen teljes mértékben felügyelni a természetet.

Korábban is érte már hasonló meglepetés a láncot: június elején egy kisebb hörcsög méretét elérő elegántbogár rejtőzött egy ugyancsak Costa Rica-i banánnal megrakott ládában. A gyümölcsforgalmazók csodálkoztak, hogy a rovar túlélte az utat.

Most mind a gyíkot, mind az elefántbogarat szakértők vizsgálják.

Címlapról ajánljuk

Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Ritkán látott jelenet zajlott le a német Bundestagban. Friedrich Merz, az ellenzéki konzervatív CDU elnöke azzal vádolta a kormányt, hogy korábbi ígérete ellenére nem szállít fegyvert Izraelnek. Ennek nyomán a kancellár, Olaf Scholz a krónikák szerint olyat tett tett, amire nemigen volt példa több mint három éve tartó hivatali idejében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×