eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin

Készpénzben kérik az ökológiai belépőt

Ökológiai belépődíjat szednek a montenegrói határon a beutazóktól. Az autósoknak 10 eurót, a teherautóval érkezőknek akár 150-et kell magukkal vinniük. Mindezt készpénzben, mert több határátkelőn nincs pénzváltó, sem automata.

Az autósoknak 10, a buszsofőröknek 50 eurós ökológiai belépődíjat kell fizetniük, ha Montenegróba érkeznek. A fuvarozókat ennél sokkal jobban megsarcolják a határon, nekik minimum 80, maximum 150 eurót kell fizetniük.

A július 15-ével bevezetett illeték hatására alkalmazásának első napján hatalmas sorok alakultak ki egyes átkelőkön. A belépést nehezítette, hogy többeknél nem volt készpénzben ekkora összeg.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

A dohánytermékek közül a füstmentesek károsítják leginkább a fogimplantátumot – derül ki a Semmelweis Egyetem tanulmányából. Az intézmény Fogpótlástani Klinikájának docense az InfoRádióban elmondta: a dohánytermékek olyan káros anyagokat tartalmaznak, melyek a lágyszöveteknek és az alattuk lévő csontszövetnek is árthatnak, extrém esetben pedig a fogimplantátum elvesztéséhez is vezethet a dohányzás.

Marco Rossi vállalja a felelősséget a vereségért - "Hiába hívtam ki több játékost is az oldalvonalhoz"

Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalta a magyar labdarúgó-válogatott svájci csapattól elszenvedett 3-1-es vereségének felelősségét az Európa-bajnokság szombati napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×