eur:
389.64
usd:
361.97
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

A kommandósok leterítették a lövöldöző fegyverest

A kommandósok Londonban agyonlőtték azt a fegyverest, aki a brit főváros központjában lövöldözött kedden. A délnyugat-londoni Chelsea elegáns bevásárlóutcájában, a King's Roadon a fegyveres egy lakásban barikádozta el magát, de túszokat nem ejtett, a tárgyalások során nem követelt semmit.

Londonban agyonlőtték a Scotland Yard kommandósai azt a fegyverest, aki a brit főváros központjában lövöldözött kedd délután.

A rendőrséget egy lakó értesítette, hogy valaki belőtt a házába. A sörétes puskából származó lövedékek a gyerekszobát érték, de senki nem sérült meg.

A kommandósok nagy erőkkel vonultak ki a délnyugat-londoni Chelsea elegáns bevásárlóutcájába, a King's Roadra, ahol a fegyveres egy lakásban barikádozta el magát, de túszokat nem ejtett.

Az utcát csaknem teljes egészében lezárták, az üzleteket pedig bezáratták. A rendőrség megpróbált tárgyalni a férfival, aki többször a kommandósok felé lőtt, majd 5 órányi várakozás után megrohamozták a házat, és agyonlőtték a fegyverest.

Azt egyelőre nem tudni, miért kezdett lövöldözni a férfi, aki a rendőrség szerint a tárgyalások során nem követelt semmit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×