eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Átvezénylik Harry herceget Afganisztánból

A brit hadsereg vezetése úgy döntött, átvezénylik Harry herceget Afganisztánból, miután több mint két hónapig titokban tartott jelenléte kiszivárgott.

Tíz hete teljesít frontszolgálatot Afganisztánban Harry brit herceg, ám ottléte csak csütörtökön szivárgott ki. Bár a brit média tudta, hogy az ázsiai országban harcol, egy előzetes megállapodás alapján, a herceg védelme érdekében nem tudósított róla.

Ha érdeklik a részletek Harry afganisztáni életéről, a kattintás után cikket, videókat és képgalériát is megnézhet!

Csütörtökön azonban egy amerikai internetes oldalon kiszivárgott a hír, ami a szakemberek szerint komoly biztonsági kockázatot jelent mind Harry egysége, mind a trónutódlási sorban harmadik herceg számára.

Mindezt mérlegelve a brit hadvezetés úgy döntött, elvezénylik Afganisztánból Harry herceget, aki visszatér Nagy-Britanniába. A hazatérés időpontját és egyéb részleteit nem hozták nyilvánosságra.

"Ezzel az eshetőséggel korábban is számoltunk, komoly tervezés előzte meg, így az, hogy kiszivárog a hír, mindig is a lehetséges verziók között szerepelt. A tervek készen állnak, erről mindenkit biztosíthatok" - jelentette ki a brit hadsereg szóvivője, Patrick Marriott dandártábornok.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:28
×
×
×
×