eur:
389.32
usd:
363.98
bux:
68107.49
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Oroszország tovább tárgyalna Koszovóról

Oroszország újabb tárgyalásokat javasolt Koszovó státusáról az ENSZ Biztonsági Tanácsában, de az Egyesült Államok és főbb európai szövetségesei elutasították a felhívást.

Vitalij Csurkin orosz ENSZ-nagykövet a tárgyalások folytatására szólította fel a szerb és a többségében albánok lakta tartomány vezetőit. Egyúttal arra kérte őket, hogy tartózkodjanak a térség stabilitását fenyegető egyoldalú döntésektől.

Az amerikai és a brit ENSZ-nagykövet ugyanakkor úgy vélte: a tárgyalási folyamat a jelenlegi keretek között nem folytatható, miután a koszovói vezetők ragaszkodnak a függetlenséghez, míg a Moszkva támogatását élvező belgrádi vezetés kitart amellett, hogy a tartomány szerb terület maradjon.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×