eur:
390.7
usd:
366.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Előkelő helyen a CEU üzleti iskolája a nemzetközi rangsorban

Tovább javított tavalyi előkelő helyezésén a Közép-Európai Egyetem Üzleti Iskolája (CEU Business School): amelynek speciális MBA programja 11. lett a világ legjobb üzleti iskoláinak hasonló programjai között.

A programok rangsorát a világ egyik legtekintélyesebb független üzleti napilapja, a Financial Times állítja össze évről évre. A vasárnap publikált 2007-es rangsor szerint a CEU Business School programja a tavalyi 12. helyről a 11-re lépett előre.

A 85 intézményi programot összehasonlító listán a CEU Business School az egyetlen a közép-kelet-európai régióból, olyan versenytársakkal az első harmadban, mint a pennsylvaniai Wharton, a London Business School vagy a Columbia Egyetem üzleti iskolájának programjai - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Az Executive MBA program valamennyi üzleti iskola legnívósabb kurzusa. Rendszerint olyan vállalatvezetőket vagy vezetőjelölteket iskoláz be erre a másfél éves stúdiumra a munkahelyük, akiknek további munkaéveikben a legkorszerűbb üzleti és menedzsmentismereteket kell majd alkalmazniuk. A CEU Business Schoolban ez a programot a budapesti iskola egy német, egy holland és egy amerikai egyetemmel együtt hozta létre.

A legutóbb végzettek közül egy hallgatónak a Gazdasági és Közlekedési, az egykori Informatikai és Hírközlési, az Oktatási Minisztérium valamint a Demján Sándor Alapítvány együttesen fizette ki az 52500 eurós képzési költséget.

"Előkelő helyünk a magyar felsőoktatás hírnevét is öregbíti, hiszen nagyon kevés olyan intézmény van, nem csak Magyarországon, de Kelet-Közép-Európában is, amely a specializációja szerinti listán az első tizenötben foglal helyet" - fejtette ki Findrik Mária, a program igazgatója az írásos tájékoztatóban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×