eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

"Bevallom, néha már a legrosszabbtól tartok"

Családtagjainak és legjobb barátainak bevallotta Madeleine McCann édesanyja, hogy néha már a legrosszabbtól tart, és pánikba esik. A kislány éppen száz napja tűnt el, a portugál rendőrség pedig ismét átkutatta az elrablásával gyanúsított brit férfi otthonát.

Tíz rendőr jelent meg a 33 éves Robert Murat algravei otthonában, amelyet egyszer már átkutattak a kislány eltűnése után. A csoportban protugálok mellett volt két brit nyomozó is.

A gyanúsított ügyvédje tanácsára nem tartózkodik a házban. Ezúttal nem is vették őrizetbe. Madeleine MacCann eltűnése után tíz nappal közölte a rendőrség, hogy gyanúsítottként kezelik, de Murat azóta is tagadja, hogy köze lenne a gyerek eltűnéséhez.

A ház alig száz méterre van a kislány szüleinek apartmanjától, ahonnan Madeleine eltűnt. Az ingatlan és a hozzá tartozó kert átkutatása négy napot vesz igénybe - közölte a rendőrség.

Közben kiderült, hogy a kislány édesanyja családtagjainak és barátainak bevallotta: néha pánikba esik, és a legrosszabbtól tart. "De nem veszítem el a reményt. Nagyon szeretem Madeleine-t, és ezt ő is tudja. Képtelen vagyok hazatérni az otthonunkba nélküle."

A holland rendőrség most egy újabb bejelentést vizsgált, amely szerint az országban látták a kislányt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×