eur:
396.76
usd:
359.46
bux:
72075.48
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Örök titok marad Vilmos herceg románca

Ötmillió fontot (1,8 milliárd forintot) kereshetne Kate Middleton, de megígérte Vilmos hercegnek, hogy senkinek nem beszél öt évig tartó szerelmükről.

Könyvkiadók, tévécsatornák és bulvárlapok ostromolják Kate Middleton-t, akinek a minap ért véget öt évig tartó kapcsolata Vilmos herceggel, ő azonban hallgatási fogalmat kötött.

Ötmillió fontot kereshetne, de lojális, megbízható, diszkrét és büszke. El sem tudja képzelni, hogy eladja a szerelmük történetét" - mondják róla. Ráadásul meg is ígérte Vilmosnak, hogy nem beszél senkinek az együtt töltött évekről.

A környezetében azonban nem mindenki képes tartani a száját. Néhány barátja - igaz, név nélkül - nyilatkozott a hétfői London Evening Standardnak, és élesen bírálták a herceget "sértő" viselkedése miatt. Az nem tetszik a barátoknak, hogy képek jelentek meg Vilmosról, amelyeken kart karba öltve mutatkozik más lányokkal.

Kate az elmúlt napokat a szülei Berkshire-i házában töltötte, ahonnan a bátyja, James vitte vissza hétfőn Chelsea-be. Igyekezett mosolyogni a fotósoknak, a délutánt pedig vásárlással töltötte. Benézett a munkahelyére is, de úgy tudni, a szakítást külföli nyaraláson igyekszik majd kiheverni.

A fotósok és az újságírók ostrom alatt tartják a szüleit is, akiknek szintén hatalmas pénzeket ígérnek, ha elmondják a saját változatukat a történetről. Ettől azonban ők is határozottan elzárkóznak.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra
Aréna

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×