eur:
396.76
usd:
359.46
bux:
72075.48
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Szinte példátlan ítéletidő tombol Amerikában

Heves vihar csapott le az Egyesült Államok keleti partvidékére, ami miatt több száz légi járatot kellett törölni, és olyan súlyos áradással fenyeget, amelyre 14 év óta nem volt példa. A viharoknak már nyolc halálos áldozata van.

A New York környéki három nagy repülőtéren több mint 400 járatot töröltek. A vihar Dél-Carolinában tönkretett több otthonként használt lakókocsit, ami egy ember halálát okozta, ketten pedig autóbalesetben haltak meg az ítéletidőben New York, illetve Connecticut államban. Pénteken öten haltak meg a vihar miatt Kansasben és Texasban.

Nyugat-Virginiában az utcákat elárasztó esővíz több házba is befolyt, a lakókat ki kellett költöztetni.

Az óceántól távolabb még várható heves hóesés. Nyugat-Virginiában rendkívüli állapotot vezettek be vasárnap este. New York, Connecticut, New Jersey és Észak-Carolina államban több ezer otthon maradt áram nélkül.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra
Aréna

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×