eur:
394.16
usd:
356.09
bux:
0
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Bizarr: zuhanyozás közben is megleste áldozatát a kádas gyilkos

Hónapokkal ezelőtt zuhanyozás közben is megleste a megölt és egy kádba eltemetett angol tanárnőt, Lindsay Ann Hawkert japán gyilkosa. Az áldozat apja közleményt adott ki, amelyben az emberek segítségét kéri a gyilkos elfogásához.

A Japánban megölt 22 éves angol tanárnő gyilkosa azzal dicsekedett, hogy megleste zuhanyozás közben későbbi áldozatát. Takuja Icsihasi egy iskolai évkönyvben ismerte el, hogy még hónapokkal ezelőtt leskelődött Lindsay Ann Hawker után.

A nyomozás megállapította, hogy Takuja Icsihasi először öt hónappal ezelőtt nézte ki a nőt egy bárban.

A 22 éves Lindsay Ann Hawker holttestére bizarr körülmények között bukkantak rá egy héttel ezelőtt: a fiatal nőt egy homokkal teli kádba temették, és egy Tokióhoz közeli település lakóházának erkélyén találták meg.

A lakás Takuja Icsihasié, akit a gyilkossággal gyanúsítanak. A férfi egy hete menekül, a rendőrség pénteken Yokohamában kereste a férfit, de nem bukkantak a nyomára.

"Lindsay szerette ezt az országot. Azt gondolta, a japán egy becsületes társadalom, amely a bizalomra és a tiszteletre épül. A lányom gyilkosa szégyent hozott erre az országra. El kell őt fogni, nem bújhat el" - jelentette ki a megölt tanárnő apja.

William Hawker közleményében kiemeli: "apaként kérem, ha bárki tud valamit, amivel segíthet a rendőrségnek megtalálni a lányom gyilkosát, könyörgöm, hogy jelentkezzen."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×