eur:
389.32
usd:
362.74
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Ilyet még nem látott: elképesztő havazás

Tovább tombol az ítéletidő az Egyesült Államok északi részén található Minnesota államban, ahol az elmúlt napokban közel egy méteres hó esett. Helyszíni beszámolók szerint csütörtökön is a nagy szél miatt vízszintesen szakadt a hó és a meteorológusok további hóviharokat jósolnak.

A múlt hétvégén egy nap alatt közel egy méteres hó esett az Egyesült Államok északi részén található Minnesota államban.

A helyi meteorológiai szolgálat már korábban figyelmeztette az ott élőket, hogy szerdától péntekig újabb hóviharokra kell számítani, amely nagyon hasonló lesz a múlt hétvégihez.

A havazás első hulláma szerdán érkezett meg az állam déli része felől és hatalmas hóvihart hozott magával. Szemtanúk szerint a hó az erős szél miatt szinte vízszintesen esett, komoly gondokat okozva a közlekedésben.

Sok mellékút járhatatlanná vált, a lakóknak gyakran az is nehézséget okozott, hogy kiássák magukat a házukból és kiszabadítsák az autójukat.

A vihar következő hullámát csütörtök késő délutánra és péntekre várják a meteorológusok, akik arra figyelmeztettek, hogy akár 50-60 centiméternyi hó is eshet.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×