eur:
396.21
usd:
367.18
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Prostituált-gyilkosságok: egy rendőr neve is felmerült

Halála előtt egy rendőrt is a lehetséges elkövetők közé sorolt az egyik prostituált. A rendőrök eddig közel tízezer telefonhívást kaptak a sorozatgyilkossal kapcsolatban.

Egy, a szomszédos kapitányságon dolgozó rendőr neve is felmerült az ipswich-i rém utáni nyomozás során. A férfi az egyik, később meggyilkolt örömlány, Paula Clennel szerint az eltűnt prostituáltak kuncsafjtai közé tartozott.

A rendőrség még nem hozta nyilvánosságra a gyanúba kevert kolléga nevét, de a főfelügyelő, Stewart Gull kijelentette: a rendvédelmi szervezet tagjai közül még senkit sem hallgattak ki vagy vettek őrizetbe.

Sok szálon fut a nyomozás


Közel tízezer, a gyilkosságokról információkat ígérő telefonhívást kaptak már a rendőrök, és több mint négyszáz embert kérdeztek ki szombaton Ipswich piroslámpás negyedében, hogy megtudják, hogyan teltek a megölt utcalányok utolsó napjai.

Időközben nyilvánosságra került, hogy egy férfit, akit Ipswichben erőszakos nőrablási kísérlet miatt tartóztattak le, a gyilkosságok előtt óvadékkal szabadon engedtek. A rendőrök nem zárták ki, hogy a férfinak köze van a bűncselekményekhez.

Fizetnek a lányoknak, hogy ne menjenek az utcára

A két hét alatt történt hat gyilkosság miatt a térségben dolgozó prostituáltaknak anyagi segítséget ígértek azért, hogy amíg nem kapják el az elkövetőt, ne dolgozzanak.

Sokan azonban a figyelmeztetés és a pénz ellenére is munkába állnak, többen azért, hogy finanszírozni tudják drogfüggőségüket.

Címlapról ajánljuk

A magyar szakszövetség tiltakozik Hámori Luca negyeddöntős ellenfele miatt

A MÖSZ a Magyar és a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál is hivatalos levélben fog tiltakozni, amiért Hámori Lucának a tavalyi világbajnokságról magas tesztoszteronszintje miatt kizárt algériai Imane Heliffel kell összecsapnia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×