eur:
390.98
usd:
366.23
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Lottószelvények a Szerencsejáték Zrt. Csalogány utcai lottózójában Budapesten 2019. március 22-én. Minden idők harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint a tét az Ötöslottó hétvégi sorsolásán.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Milliárdokat nyertek a lottón, de még nem biztos a pénz

Két szelvény is nyertesnek bizonyult szombaton az ötöslottón. Mindketten több, mint 2 milliárd forintot vihetnek haza, de néhány feltételnek meg kell felelniük.

Mint arról az Infostarton is beszámoltunk elvitték az ötöslottó 4,6 milliárdos főnyereményét. Ezek voltak a nyerőszámok: 7; 13; 28; 47; 58. Ráadásul ezúttal kézzel húzták őket.

A nyerteseknek az örömön túl több dolguk is van - írja a Pénzcentrum.

A nyerteseknek a sorsolás napjától számított 90 napon belül jelentkezniük kell a Szerencsejáték Zrt.-nél a pénzéért. Ráadásul az ilyen nagy összegű nyeremények esetében a lottótársaság egy külön telefonszámot tart fenn, az úgynevezett nagynyertes-vonalat.

Abban az esetben, ha a szerencsés játékos telefonon jelentkezik, a társaság elsődleges feladata az, hogy a szelvényen található információk alapján meggyőződjön arról, hogy valóban a nyertes kereste föl őket.

Ezután jön a személyes találkozó, ekkor mutatják be a szelvényt. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a nyeremény kifizetési eljárása.

A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

A lap emlékeztet arra is, hogy 2018 nyarán senki sem jelentkezett a jackpotért járó 1 milliárd 688 millió forintos nyereményért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×