eur:
393.87
usd:
364.75
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Elbúcsúzhat Ferihegy egy fapados társaságtól

A cég jelenleg még két útvonalat üzemeltet, de a jelenleg ismert menetrendek szerint ezek fokozatosan megszűnnek.

Nagyon úgy fest, hogy jövő nyártól mindkét budapesti útvonalát (Nantes és Párizs-Orly) bezárja a Transavia - írta a fapadosinfo.blog.hu, amely a közzétett menetrendi változások alapján írta ezt.

Az Air France-KLM csoporthoz tartozó fapados szeptemberben jelentette be a 2020 nyári menetrendjét, és a magyar főváros nem került bele azóta sem.

A Nantes-i járat eleve csak a nyári szezonra lett meghirdetve, a párizsi viszont hosszabb távra (és az Orly miatt budapestről egyedülinek, közlekedés szempontjából pedig kényelmesnek számított). A jelenleg elérhető információk alapján a francia fővárosba novemberben még heti két járat megy, azután december-januárban szünet, csak az ünnepi időszakban lesz pár járat. Aztán februártól még kihúzzák a tavaszi menetrendváltásig - írta a blog.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×