eur:
399.29
usd:
363.84
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány

Felszámolási eljárást kezdeményezett a Zóna Taxi a Budapest Airport ellen

Felszámolási eljárást kezdeményezett a Zóna Taxi a Budapest Airport ellen kifizetetlen számlák miatt - közölte a konzorcium szóvivője.

Veres István azt mondta: a szolgáltatástért benyújtott számlákat a Ferihegyi repülőteret üzemeltető cég nem kifogásolta, de a határidőig nem fizette ki a kért összeget. Hozzátette: néhány millió forintról van szó és az ügyben a Zóna Taxi többször megkereste a Budapest Airportot, de mivel a cég nem fizetett, kezdeményezték felszámolását a Fővárosi Bíróságon.

A Budapest Airport közleményében úgy fogalmaz: megütközéssel fogadta a Zóna Taxi újabb bejelentését, ők ugyanis nem tudnak arról, hogy tartozásuk lenne. A repülőteret üzemeltető cég szerint a taxitársaság megpróbálja elterelni a figyelmet saját, rendezetlen ügyeiről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Kapaszkodnak az amerikai tőzsdék

Kapaszkodnak az amerikai tőzsdék

Ma reggel Ázsiában többnyire negatív hangulatot figyelhetünk meg, a hongkongi Hang Seng index közel 6 százalékkal került lejjebb, miután a várakozásokkal ellentétben nem jelentett be újabb ösztönző intézkedéseket a kínai kormány. Ezt követően Európában is lefordultak a tőzsdék, noha meglepetésszerű pozitív adatok érkeztek reggel a német gazdaságból. Az amerikai részvénypiacon azonban már emelkedés bontakozott ki délután, miután az olaj árfolyama nagyobbat korrigált. Ma Magyarországon a Pénzügyminisztérium szeptemberi államháztartási egyenlegéről szóló jelentése került napvilágra, amely az ország fiskális politikájának és költségvetési helyzetének állapotát tükrözi. Külföldön pedig a délután érkező amerikai külkereskedelmi mérleg adatokra figyeltek a befektetők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×