eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kitüntetés az Antenna Hungária tulajdonosának

Az Antenna Hungária Zrt. tulajdonosa, a francia Telediffusion de France (TDF) nyerte el az Európa egyik legvonzóbb befektetéséért járó díjat a franciaországi La Baule-ban megrendezett befektetési világkonferencián.

Az európai versenyképességgel foglakozó befektetési konferenciát ötödszörre rendezték meg június 27. és 29. között a Párizstól 450 kilométerre, az Atlanti-óceán partján található La Baule-ban.

A háromnapos rendezvény a nemzetközi befektetők és a befektetést kínáló európai szervezetek és politikusok egyik legfőbb találkozóhelye.

Harmadszorra ítélték oda a legvonzóbb befektetésért járó díját, amelyért 19 ország 29 vállalata versenyzett. Közülük az Aker Yards és a Wyeth Pharmaceuticals mellett a TDF-nek, az Antenna Hungária közelmúltban történt megvásárlásáért ítélték oda az elismerést a szervezők, amelyet Kóka János gazdasági miniszter adott át.

A miniszter hangsúlyozta: "a legvonzóbb befektetés díjának legfőbb üzenete, hogy Magyarországon érdemes befektetni".

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×