eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Nyitókép: YouTube/BpiAutosok.hu

Döbbenetes mutatvány egy busztól az autópályán - videó

Senki se szívesen szembesül egy autópályán arra a látvánnyal, hogy keresztben áll előtte egy busz, de nem is ez volt a legmerészebb része a mutatványnak.

A BpiAutósok.hu egyik olvasója küldte be fedélzeti kamerás videóját, amelyen az látszik, hogy az egyik felhajtóhoz érve egy fehér busz állja el az utat, teljesen elfoglalva a sávokat. Első pillanatra nem érthető, mi történik, de aztán kiderül, hogy a buszsofőr elengedi a felhajtón szabályosan érkező kamiont, majd elindul vészvillogóval a forgalommal szemben, a felhajtón lehajtva az autópályáról.

A közútkezelők rendszeresen figyelmeztetnek, hogy ilyen mutatványt sose csináljunk, mert van helyette biztonságos megoldás.

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Utolsó napjait tapossa Joe Biden kampánya? – Íme a drámai számok, amelyek visszalépésre sarkallhatják

Utolsó napjait tapossa Joe Biden kampánya? – Íme a drámai számok, amelyek visszalépésre sarkallhatják

Az elmúlt hét évtizedek óta nem látott felfordulással telt az amerikai politikában: miközben a demokraták az elnöki hivatalt elfoglaló párttársuk újraindulását igyekeztek megpuccsolni, mindent a feje tetejére állított a Donald Trump ellen szombaton megkísérelt merénylet híre. A hetek óta tartó nyomásgyakorlás a sajtóértesülések szerint az eddigi legközelebb járhat céljához, hiszen Joe Biden immáron Kamala Harris esélyeiről kérdezte tanácsadóit, és fontolgatja, hogy visszalépjen a párt 2024-es elnökjelöltségétől. Attól, amit 2020-as ellenfele épp csütörtökön fogadott el a republikánusok jelölőgyűlésén. De mit mondanak a számok, valóban ennyire tarthatatlan Biden helyzete a közvélemény-kutatások fényében? És kik indulhatnak a demokraták részéről a legnagyobb eséllyel? A nyilvános és kiszivárgott adatokat is szemügyre vettük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×