eur:
393.21
usd:
362.73
bux:
73164.07
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf
Irreconocible teenager texting with pink cell phone in white shirt and glasses with smile against yellow pillows
Nyitókép: Getty Images/ FotografĂ­a de eLuVe

Jön egy új lehetőség a Messengerre, nagyot nézhetnek a felhasználók

Az új funkció lehetővé teszi, hogy az emberek másokkal kapcsolódjanak anélkül, hogy ehhez egy Facebook-csoportra lenne szükségük.

A Meta csendben bevezet egy új „Közösségek” (Communities) funkciót a Messengeren. A funkció célja, hogy a szervezetek, iskolák és más privát csoportok szervezettebb és strukturáltabb módon kommunikálhassanak egymással. A Meta még 2022-ben vezette be a „közösségeket” a WhatsAppon - emlékeztet a hírről beszámoló Index.

A Közösségek több csoportos csevegést tömörít egy helyre, és minden közösség rendelkezik egy dedikált "Home" térrel, ahol az adminisztrátorok frissítéseket és bejelentéseket oszthatnak meg. A Meta szerint akár 5000 ember is csatlakozhat egy közösséghez a megosztható meghívókon keresztül.

A lehetőség nagyon hasonló lesz a WhatsAppon meglévővel, azzal a különbséggel, hogy míg ott telefonszámot kell megadni a részvételhez, addig a Messengeren a közösségépítők a Facebook-barátok és a barátok barátainak barátai meghívásával növelhetik majd közösségeiket.

Az új funkciót világszerte minden felhasználó számára bevezetik.

Címlapról ajánljuk
Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. A központi ponthatárváró rendezvény Debrecenben volt, de Budapesten és számos más nagyvárosban is szerveztek hasonló Pont Ott Partit.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×