INFORÁDIÓ
2021. május 16. vasárnap
Botond, Mózes

messenger

2020.12.22. 11:48

Félelmetes, mi mindent tud rólunk a Facebook

Az Apple adatvédelmi újításának köszönhetően kaphatunk még világosabb képet arról, hogy a Facebook milyen sok és sokféle információt gyűjt és rendszerez a felhasználóiról.
2020.12.10. 12:19

Bemondta az unalmast a Messenger

Európa-szerte gond van a facebookos alkalmazással. Az üzenetek késve vagy egyáltalán nem érkeznek meg a címzettnek.
2020.11.13. 05:09

Hozzánk is érkeznek a megsemmisülő üzenetek a Messengerbe

Hamarosan az európai, így a magyar felhasználók számára is elérhetővé válik a Messengerben és az Instagram egységes üzenetküldő felületén az eltűnéses (vanish) mód névre keresztelt funkció. Ha ezt bekapcsoljuk, az adott felhasználóval közös üzenetfolyamban váltott üzenetek automatikusan eltűnnek a chatfelület bezárásakor.
2019.08.15. 10:03

A magyar adatvédelmi hatóság is vizsgálja a Facebook lehallgatási gyakorlatát

A Facebook kedden ismerte el, hogy korábban, saját állítása szerint a felhasználók engedélyével lehallgatott bizonyos beszélgetéseket, amelyekről leiratot is készített. A hírre reagálva a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) közölte, vizsgálják a közösségi cégóriás hangfelvétel-leírási gyakorlatát.
2018.01.30. 20:50

Veszélyes a gyerekekre a Facebook, a szakértők nekimentek Zuckerbergnek

A Facebook nem való kisgyerekeknek, mert nem elég érettek ahhoz, hogy megértsék az online kapcsolatok összetettségét és nem képesek még megóvni a magánéletüket sem - fogalmazta meg aggodalmait egy kedden közzétett nyílt levélben több mint száz szakértő és gyermekjóléti szervezet, felszólítva Mark Zuckerberget, a Facebook tulajdonosát, hogy vonja vissza a tavaly decemberben elindított Messenger Kids nevű alkalmazást, amelyet kifejezetten a 13 év alatti korosztálynak szánt a cég.
2018.01.18. 09:31

Nagy változás a Facebook Messengerben

A Facebook fejlesztői egyszerűsítik a mára túlzsúfolttá vált Messengert, hogy sokkal könnyebb és élvezetesebb legyen használni – írja a hvg.hu.
2017.08.28. 09:28

Vigyázzon ma a Messengerrel!

Úgy tűnik, mintha az ismerősünk küldött volna egy érdekes linket vagy videót, de valójában rosszindulatú reklámprogramot tölt le a gépre és továbbterjeszti magát egy, a Messengeren az elmúlt napokban különösen intenzíven dolgozó kártevő - figyelmeztet a hvg.hu.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018