eur:
395.3
usd:
371.23
bux:
65144.22
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Nem mindennapi kamionos viadal lesz Zsámbékon

5 tengelyen – biztos kézzel családi napot rendeznek szeptember 25-én, szombaton a drivingcamp Hungary zsámbéki vezetéstechnikai tanpályáján.

A családi nap a biztonságos közlekedési alapszabályok megismertetésének és megtapasztalásának jegyében zajlik számos interaktív, játékos program kíséretében. A látogatók együtt szurkolhatnak a kilencedik közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai kamionos verseny tíz, döntőbe jutott kamionsofőrjének is.

Az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottságának támogatásával megrendezett versenyre minden évben 300-400 kamionsofőr jelentkezik, és több fordulóban mérik össze képességeiket. Mire a szombat elérkezik, már túl vannak az elméleti teszten és egy gyakorlati feladatsor végrehajtásán, és Zsámbékon már csak az ország tíz legjobb tehergépjármű-vezetője mérő össze tudását. A döntőben különböző nehézségű vezetéstechnikai, biztonságtechnikai és rakománykezelési próbatételek során bizonyíthatják rátermettségüket, hogy kiderüljön, közülük ki nyerheti el a kétmillió forintos fődíjat és viselheti "A legjobb magyar kamionsofőr 2021" címet - írta a hirado.hu.

Az egész napos családi rendezvényre kilátogatóknak szimulátorok, KRESZ-pálya, a Láthatatlan Kiállítás interaktív programjai, speciális járművek, elektromos rollerek, önegyensúlyozó eszközök, ugrálóvár, valamint kézműves és szórakoztató programok kínálnak izgalmas élményeket.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×